Over Ons

CONTACT

Over ons en Talentdenken

IK LEER JE GRAAG KENNEN!

Zelf vond ik leren altijd leuk, ik heb er dan ook mijn vak van gemaakt door als docent in het VO (en in het PO en MBO) aan de slag te gaan en de opleiding tot onderwijskundige en onderwijsinnovator te volgen.

Tegelijkertijd wist ik dat niet iedereen even enthousiast wordt van leren en ik werd nieuwsgierig naar de redenen hiervoor en hoe hiermee om te gaan. Hierdoor is onderwijsontwikkeling en innovatie een onderdeel van mijn dagelijkse werk geworden. De afgelopen jaren heb ik naast het geven van les aan onder meer brugklassers, het MBO en in de bovenbouw groepen van het PO. Daarnaast ben ik met mijn bedrijf Talentdenken, actief in het ondersteunen van scholen bij het ontwikkelen van een visie op onderwijs, het innoveren van het onderwijs, het implementeren van deze innovaties en het ontwikkelen en aanbieden van trainingen in alle geledingen van het onderwijs.

Afgelopen jaar is een e-learning ontwikkeld voor leerlingen van groep 7, 8 en de brugklas rondom zelfregulerend en talentgedreven leren leren. Ter ondersteuning is er binnenkort ook een e-learning beschikbaar voor leerkrachten, docenten en ouders.

Heb je een vraag in jouw onderwijsorganisatie? Interesse in een (maatwerk) traject voor jou, jullie school of het team? Of wil je graag eens kennismaken en van gedachten wisselen? Dan maak ik graag een afspraak.

TalentDenken
Munnikendijk 38
3273 LE Westmaas
M: info@talentdenken.nl
T: 06-53875526
W: talentdenken.nl

Contact

© 2024 Talentdenken - Powered by Maatos